Bringás Fiesta Dorog – A Homokvasút kerékpárútért 2022. 10.08.

Legyen ez a nap a kerékpárosoké!
Programunk:
1. Tekerj a Zöldbe 20km-es Fiesta-kör teljesitménytúra a hajdani Homokvasút nyomvonalán Útvonal: https://www.alltrails.com/explore/map/map-08ad21c–29?u=m
Kerékpártúránk szombaton délután 15 órakor indul a Dorogi József Attila Művelődési Háztól. (Dorog, Otthon tér 1.)
Dorogról kiérve rátérünk a hajdani Homokvasút nyomvonalára, és ahol csak lehet érintjük, tekerünk rajta, megállunk a híd alatti emléktáblánál is, amit a 100 éves homokvasút emlékére helyeztek ki idén! Ezt a csodálatos helyeken futó nyomvonalat szeretnénk, ha kerékpározhatóvá tennék, ezért jó lenne, ha minél többen, ezért az ügyért kiállva, részt vennénk a túrán! Aszfalton és terepen is megyünk. Útvonalunk a csolnoki Halastóig vezet, majd onnan visszatekerünk Dorogra. Itt kapcsolódunk majd a városi Kerékpáros felvonuláshoz.
2. Lámpás kerékpáros felvonulás Dorogon, 10km, családi program. Útvonal: https://www.alltrails.com/…/bringas-fiesta-2021-8768280…
Gyülekező 17.00-tól a Dorogi József Attila Művelődési Ház előtti téren. (Dorog, Otthon tér 1.) Sötét lesz már? Igen, és hogy hangulatos legyen a felvonulás, minden résztvevő villanyozza fel magát, díszítse fel kerékpárját csillogó villogó fénylő, világító eszközökkel, amivel végig vonulunk Dorog utcáin. Első és hátsó lámpa világítás legyen a kerékpárodon, az igazán vagányak pedig szép színes fényekkel díszíthetik a bringáikat!
Szeretnénk, hogy igazán látványos legyen a felvonulás, ezért mindenki hozzon magával legalább még 1 főt!
Választhatod csak az egyiket, de részt vehetsz mindkét programon is!
Tombola sorsolással, zsíros kenyérrel, forró teával és jó hangulatú beszélgetéssel zárjuk programunkat, és a 2022-es kerékpáros szezonunkat.
És hogy elegendő zsíros kenyeret kenjünk, kérjük regisztráljatok: https://forms.gle/emr6Db7a177sZx4D7
Együtt bringázni jó!
Kedvezményes e-bike bérlés: Sítechnika, Dorog, Szigligeti u. 30