Történetünk

Egyesületünk 2017-ben alakult Dorogon. Az egyesület elnöke Farda Zsuzsa, elnökségi tagok: Kissné Csorba Erika, Meggyesi Ottília, Kondor József, Berndt József.

Céljaink

Terveinkben elsődlegesen a kerékpározás megszerettetése, és a környékbeli bringázási lehetőségek népszerűsítése, kerékpártúrák szervezése Magyarországon, illetve külföldön, kerékpáros rendezvények szervezése Dorogon, egyéb kerékpáros teljesítménytúrán való részvétel, megjelenés, stb.

Stratégiánk

Próbálunk valamit tenni a kerékpáros szabadidősportért, és természetesen örülünk, és támogatjuk, ha valaki a leendő tagok közül bármilyen megmérettetésen, versenyen részt vesz. Szeretnénk egy olyan Klub életet kialakítani ahol sokan megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő programokat. Az Egyesületünk támogatja és küzd a kerékpáros fejvédő kötelező használatáért, ezért kerékpártúráinkon bukósisakot hordunk! A túrákon saját felelősségünkre veszünk részt a KRESZ szabályait betartva!

Tagdíj

Tagsági díjunk 1 naptári évre 10.000.-/fő. A tagsági díj befizetésével jogosult leszel az aktuális póló átvételére, és a szervezett, részvételi díjas eseményeken való ingyenes, vagy kedvezményes részvételre. Megbeszéléseinken részt vehetsz, és ötleteiddel, javaslataiddal támogathatod a klubéletet.
A Sítechnika Kerékpáros Szaküzletben 10% kedvezményt kapsz!

Az egyesület bankszámlaszáma: 58600513-11250137

Dokumentumok