Évértékelés hírlevélben 2020. december

Az idei év végén csak online formában tudjuk megosztani az eltelt év eseményeit, megemlékezéseket. Sajnos elmaradt a taggyűlésünk és az év végi buli is! Hírlevélben küldtem ki a tagságnak az évértékelőt:

Kedves DKE Tagtársak!

A 2020-as év mindenki számára nehéz volt, de azt gondolom, hogy a kerékpározással elviselhetőbbé lehetett tenni. Láttam, hogy sokan szinte naponta tekertetek, vagy hetente, és felfedeztetek új tájakat, újabb útvonalakat. Voltak, akik a helyzet kényszere miatt kipróbálták magukat terepen is és határaikat feszegetve a hegyeket is legyőzték. Mindenképp nagy gratuláció jár nekik, példaképpen szolgálhatnak arra, hogy mindent ki kell próbálni!
Az egyesület programok szempontjából jó évet zárt. Szerencsére meg tudtuk tartani a kitűzött céljainkat, túráinkat.
Nagyon jól sikerültek több napos programjaink is, tavasszal a zselici ősszel a zalakarosi túránkon is klassz csapat jött össze!
A „Jó szerencsét” túráink is sikeresen lezajlottak, 50-60 fős csapattal meglátogattuk a sárisápi, csolnoki bányászmúzeumokat, emlékhelyeket. A túrákról készült fotótablót a dorogi sípálya hirdetőtábláján meg tudjátok nézni az utcáról is.
Nagy örömömre aktív tagjaink is szerveztek túrákat, így mehettünk egy pilisi-karikatúrára és a velencei-tavat is körbejártuk egy másik útvonalon, kicsit nagyobb körben, mint a szokásos.
Beindultak a kisebb csoportos szervezkedések is, 3-4 fős csapatokban a tagtársak együtt bringáztak szabadidejükben.
Az őszi nagy dobásunk, ami már hagyománnyá kezd válni, a Bringás Fiesta. Idén ugyan kicsit másképp zajlott, de a körülmények ellenére meg volt a 100 fő most is. Ráadásul egy gyönyörű Fiestás éremmel is gazdagodhattak a bringások!

Sajnos most nem tarthattunk taggyűlést, nem tudjuk az év végi bulinkat sem összehozni. Ennek ellenére remélem, hogy a tagtársak barátsága továbbra is töretlen marad, és az elmaradt dolgokat a jövő évben be tudjuk pótolni!

A tagságunk létszáma idén is nőtt. Most 47-en vagyunk az egyesületben.
Célunk, hogy a taglétszám emelkedjen minden évben.
Programjainkkal, rendezvényeinkkel igyekszünk mindent megtenni ennek érdekében.
Kérlek benneteket, hogy tartsátok meg folyamatos tagságotokat, ne felejtsétek el az éves tagdíjat befizetni!

A jövő évi eseménynaptárunkat hamarosan összeállítjuk, ehhez várok tőletek is jó ötleteket, vagy akár kész útvonalakat is!

Jó hír, hogy jövőre már utalható lesz az 1% a DKE részére is!

Addig is legyetek aktívak, ha nem is tekertek télen, de a facebook oldalunkat látogassátok, osszatok meg hasznos dolgokat, szóljatok hozzá posztokhoz, stb.

Mindenkinek jó egészséget, és dupla annyi bringás km-t kívánok, mint amennyit idén tekert!

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk nektek és családotoknak!

Farda Zsuzsa és az Elnökség