Taggyűlésünket dec. 3-án 18 fő részvételével tartottuk meg. Olvasd el, miről is beszélgettünk!

Dec. 3-án 18 fő részvételével megtartottuk taggyűlésünket.
1. 2019-ben 9 általunk szervezett kerékpártúra volt. Ezeken a túrákon 20-50 fős részvétel volt, de legnagyobb rendezvényünk a Bringás Fiesta 150 kerékpárost mozgatott meg!
Mivel az idei és a tavalyi 2 napos túráink fergeteges hangulatúra sikerültek, így jövőre is tervezzük hasonló több napos túrák szervezését 🙂
2. A kesztölci Jó Szerencsét kerékpártúránk az első volt a sorban, jövőre lesz még 2 belőle:
2020.04.05 Jó szerencsét kerékpártúra Sárisáp-Annavölgy
2020.05. 24  Jó szerencsét kerékpártúra Csolnok
Azért, hogy balesetmentesen és jól tudjuk a bringás csoportokat vinni a túrákon, tartani fogunk túrakísérő felkészítő foglalkozást tagjaink részére. Erre március második felében fog sor kerülni.  Küldünk majd jelentkezési lapot erre, kit érdekel közületek, jelentkezzen.
3. Klassz weboldalunk lett, www.dorogibringa.hu
Nézzétek, olvassátok, minden infót igyekszünk feltenni rá, hogy ne a Facén kelljen keresgélni!
4. A Messenger chat falról: Kérlek Benneteket, hogy a chat falat fontos információk közlésére, események megosztására, egyéni bringázások szervezésére, (de nyugodtan egyéni teljesítmények megosztása is jöhet, ki merre bringázott) ilyesmikre használjuk, és akkor érdekes lesz mindenki számára. Köszi 🙂
5. „Kerékpáros Turizmusfejlesztés a Dunamente régióban” konferencián voltunk, Kondor Józsi és én vettünk részt.
Sok infót kaptunk a környékbeli bringázási lehetőségekről, magyar és szlovák oldalon is. Szekér Zoltán előadását is hallhattuk a 2020-as Giro kapcsán, ami itt a környékünkön fog átmenni, és amiben majd Egyesületünk is rész vállalhat.
6. Tervezgettük a jövő évi programjainkat. Ötleteket, javaslatokat küldhettek nekem, hogy merre kellene bringáznunk. 1 napos, vagy 2-3 napos programokban is gondolkodhattok, ha tudtok jó szálláshelyet vhol, akkor annak környékén biztosan jókat lehet bringázni is.
Giro 2020. május 10.
7. És végül beszéltünk az évzáró buliról is. Dec. 28. délután a Richter faházban. Főzünk marhapörit, eszünk, iszunk beszélgetünk, jól érezzük magunkat.
Együtt bringázni jó!